You can contact us at any time at the free number 0800-20-40

Main news

Main activities of the company:

Zgjidhje Software-ike?! Jo! Mjafton KASA

30 January 2021

Perse duhet ti komplikojme gjerat dhe per me teper me nje kosto relativisht shume here me te larte, kur ato jane mjaftueshem te thjeshta dhe ekonomike per cdo tatimpagues, te madh dhe te vogel, ne cdo qytet apo rreth te shqiperise? Mjafton Kasa! Ju nuk keni perse te ndryshoni asgje, mjafton thjesht nje azhornim i pajisjes fiskale aktuale. Per subjektet e reja, mjafton kasa e re e azhornuar. Mos e komplikoni biznesin dhe jeten tuaj! Ne ditet e sotme na nevojitet zgjidhje e shpejt, e thjeshte dhe sidomos me pak kosto!
Per kete AED eshte Gjithmone prane Klientit me nje zgjidhje te tille!

read more

Contractor of Ministry of Defense for supply and installation of communication and computer equipment and construction of computer network in a military base.

7 September 2017

Contractor of Ministry of Defense for supply and installation of communication and computer equipment and construction of computer network in a military base.

read more

OSHEE

7 September 2017

  •  Contractor of OSHEE sha for Investment for purchase of equipment for monitoring, configuration and command of consumption, status and energy balance of the cabins, feeders and substations and for printing of respective reports

read more

Contractor of OSHEE sha for Development of control for the monitoring of the new Substation 110/35/10 kV in Corovoda.

31 August 2017

  • Contractor of OSHEE sha for Development of control for the monitoring of the new Substation 110/35/10 kV in Corovoda.

read more

Aktivitetet kryesore te kompanise:

123

Kasë fiskale që përshtatet për çdo lloj pike shitjeje!

zip1

KASA fiskale AED ® zip është produkt me shumë funksione, që falë karakteristikave përshtatet me çfaredolloj pike shitjeje.  Për më tepër, mund të përdoret si printer fiskal kur lidhet me kompjuterin ku është instaluar një softuer administrimi kontabël ose thjesht duke e lidhur me tastierën. AED®zip ofron mundësi përshtatje sipas kërkesave. 

Aed zip eshte marke e regjistruar e kompanise AED